Etsimme joukkoomme Saarijärven taimitarhalle tuotantoesimiestä

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain noin 50 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen. Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Kerimäellä, Saarijärvellä ja Rovaniemellä. Yrityksen liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa.

Etsimme joukkoomme Saarijärven taimitarhalle tuotantoesimiestä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tuotantoesimiehenä taimitarhan työn päivittäiseen johtamiseen. Työ sisältää myös mm. taimitarhan toiminnan suunnittelua ja vastaat taimien toimittamisesta asiakkaille.

Tehtävän menestyksekkäässä hoidossa on merkittävää apua metsä-, puutarha- tai muusta soveltuvasta  yliopisto- tai ammattikorkeakoulukoulutuksesta. Arvostamme monipuolista kokemusta metsäalalta. Lisäksi tarvitset tehtävässä aiempaa esimieskokemusta. Pienessä työyhteisössämme valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön osaamisensa pohjalta.

Toivomme, että sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot sekä kyky motivoida ja tukea henkilöstöä. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on etu. Hyvät tietotekniikkavalmiudet auttavat työssä. Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Raportoit tehtävässäsi taimitarhapäällikkö Vesa Nätyngille. Työn alkaa valinnan jälkeen mahdollisimman pian. Lisätietoja työstä saat taimitarhapäällikkö Vesa Nätyngiltä, puhelinnumero 0400 896992 tai toimitusjohtaja Timo Salmiselta, puhelinnumero 040 5528824. Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen vesa.nätynki@finforelia.fi 27.8.2021 mennessä.


Etsimme joukkoomme  tuotantoesimiestä Nurmijärven taimitarhalle