Haemme nyt joukkoomme Nurmijärven taimitarhalle taimitarhapäällikköä

Taimitarhapäällikkö, Fin Forelia Oy, Nurmijärvi

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain noin 60 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen ja vientiin. Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Kerimäellä, Saarijärvellä ja Rovaniemellä. Yrityksen liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa.

 Haemme nyt joukkoomme Nurmijärven taimitarhalle taimitarhapäällikköä

 Tarjoamme sinulle mahdollisuuden huolehtia Nurmijärven taimitarhan tuotannosta ja tuloksellisuudesta Fin Forelian tarpeiden mukaisesti. Vastaat taimitarhan toiminnasta. Apunasi tarhan johtamisessa sinulla on kaksi tuotantoesimiestä. Tuotanto sisältää taimien kasvattamisen kylvöstä taimien pakkaamiseen ja lähettämiseen asti.

 Hyvän pohjan tehtävän menestyksekkäälle hoidolle antaa metsä-, puutarha- tai teknisen alan yliopisto- tai amk-opinnot. Lisäksi tarvitset tehtävässä vahvaa esimieskokemusta. Pienessä työyhteisössämme valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön osaamisensa pohjalta.

 Toivomme, että sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot sekä kyky motivoida ja tukea henkilöstöä. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on etu. Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

 Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja toimit Fin Forelian johtoryhmän jäsenenä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt viimeistään 15.3.2023. Työ on kokoaikainen.

 Lisätietoja työstä saat toimitusjohtaja Timo Salmiselta, puhelinnumero 040 5528824. Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen 24.1.2023 mennessä osoitteeseen timo.salminen@finforelia.fi.

Haemme nyt joukkoomme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää