Tilaus ja toimitusehdot

Tilausehdot

Taimet

Taimien nettikaupassa myydään taimia tulevalle istutuskaudelle (n. 1.5. - 20.6.). Tilauksia otetaan vastaan ympäri vuoden, mutta taimet toimitetaan ainoastaan istutuskauden aikana.

Metsätaimien istutusajankohta on heti kun routa on sulanut. Tämä vaihtelee vuosittain ja alueittain. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää aikaa vapun ja juhannuksen välillä. Verkkokaupan tilaus on varaus tuolle ajankohdalle. Taimet säilytetään pakkasvarastossa ja ovat aina lepotilassa toimitushetkellä. Toimitukset tapahtuvat viikoittain istutuskaudella (1.5 - 20.6.). 

Apuvälineet

Apuvälineitä voi tilata vuoden ympäri. Tilaukset toimitetaan kerran viikossa. Toimitusaika voi näin ollen vaihdella.

Toimitusehdot

Nouto taimitarhalta

Saat kuitin tehdystä tilauksesta. Kuitti toimii varauksen vakuutena. Ole yhteydessä suoraan taimitarhalle, josta noudat tilauksesi. Ole yhteydessä ensisijaisesti vähittäismyynnin sähköpostiosoitteisiin:

  • tilaus.saarijarvi@finforelia.fi 
  • tilaus.nurmijarvi@finforelia.fi 
  • tilaus.kerimaki@finforelia.fi 
  • tilaus.rovaniemi@finforelia.fi

Ilmoita tilauksen (kuitin) numero ja sovi nouto jollekin perjantaille 22.4. - 17.6.2022 välisellä ajalla. Sovittu ajankohta ei voi olla alle 7 vrk. päästä tilauksesta. Tilaus kerätään valmiiksi ja se on noudettavana sovittuna päivänä. Ilmoittaudu taimitarhan toimistossa, josta kerrotaan, mistä tilaus on lastattavissa.

Nouto taimitarhoilta on veloituksetonta (0€).

Toimitus

Toimitus asiakkaan haluamaan osoitteeseen veloitetaan toteutuneen toimituskulun mukaan. Toimituksesta tehdään 50€ varaus tilauksen yhteydessä. Mikäli toimituksen kokonaiskustannus jää alle tämän, tilaus toimitetaan mutta erotusta ei makseta takaisin. Sovi toimituksesta lähimmän taimitarhan kanssa, vähittäismyynnin sähköpostiosoitteissa.

  • tilaus.saarijarvi@finforelia.fi 
  • tilaus.nurmijarvi@finforelia.fi 
  • tilaus.kerimaki@finforelia.fi 
  • tilaus.rovaniemi@finforelia.fi

Mikäli toimituksen kustannus nousee yli 50€, laskuttaa Fin Forelia Oy toimituksen yli menevän osan erillisenä lisälaskuna toimituksen jälkeen.


Palautus- / peruuttamisoikeus

Apuvälineet

Käyttämättömillä apuvälineillä on normaali 14 päivän palautusoikeus. Palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Taimet

Taimitilauksella on 14 pv peruuttamisoikeus, mikäli taimia ei ole toimitettu. Toimituksen jälkeen palautus - tai peruuttamisoikeus raukeaa. Taimet toimitetaan pakastetaimina ja niiden talveentuminen rupeaa purkautumaan heti, kun taimet otetaan ulos pakkasvarastosta. Tästä johtuen asiakkaalta palautuneet taimet eivät enää vastaa alkuperäistä tuotetta, vaikka taimissa ei silmämääräisesti olisikaan tapahtunut muutosta.

Kaikissa palautusasioissa pyydämme olemaan yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun: verkkokauppa@finforelia.fi

Maksutavat


Maksu suoritetaan aina tilauksen yhteydessä yleisempien pankkien verkkotunnuksilla ja luottokortilla. Maksamaton tilaus ei ole hyväksytty varaus.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot